Need help sorting out how to use 23? Or have you discovered one of those nasty bugs?

Photos gone...?

dena plus   June 05, 2010, 10:53 PM

Some of my photos are missing their thumb and preview-image. When you click the blank page (where the preview-image should be), the original image opens as expected.. what's going on?

 
dena plus   June 05, 2010, 10:55 PM
 
Steffen Tiedemann Christensen Team 23   June 06, 2010, 05:04 PM

Sorry Mette, we had a few bad links creeping into the pages -- basically, the photos were there, but we were showing them incorrectly in the browser. The issue has been solved now as you will see on http://www.23hq.com/dena/album/52930.

 
dena plus   June 06, 2010, 05:12 PM

Yay, great, my photos are back! Thank you for fixing it :-)

 
To participate in this conversation, you'll need to join the group




About 23

About 23
What is 23 and who's behind the service?
Just In
Discover the world from a different angle.
Here's a crop of the latest photos from the around the world.
Search
Search photos from users using 23
Help / Discussion
Get help or share your ideas to make 23 better
23 Blog / 23 on Twitter
Messages and observations from Team 23
Terms of use
What can 23 be used for and what isn't allowed
More services from 23
We also help people use photo sharing in their professional lives
RSS Feed
Subscribe to these photos in an RSS reader
  • Basque (ES)
  • Bulgarian (BG)
  • Chinese (CN)
  • Chinese (TW)
  • Danish (DK)
  • Dutch (NL)
  • English (US)
  • French (FR)
  • Galician (ES)
  • German (DE)
  • Italian (IT)
  • Norwegian (NO)
  • Polish (PL)
  • Portuguese (PT)
  • Russian (RU)
  • Spanish (ES)
  • Swedish (SE)

Popular photos right now

See also