Låne/leje hus i Frankrig

Huset ligger i landsbyen Saint Nazaire de Ladarez i Languedoc. Se streetview https://maps.google.com/?q=Saint-Nazaire-de-Ladarez%2C%20Frankrig&ftid=0x12b19de267f0654d:0x4078821166abdb0&hl=da&gl=dk
Byen ligger nogenlunde midt i mellem Montpellier (60 km) og Narbonne, den nærmeste store by er Béziers og den nærmeste strand er Valras Plage ca. 35 minutters kørsel i bil. Ca. 15 minutters kørsel derfra er der en god badeflod Orb, hvor man kan finde stille strandbreder, steder med hoppeklipper og små vandfald og kanoudlejninger.
Huset består af to sammenlagte byhuse, egen have og en stor terrasse med udsigt over bakker og solnedgang. I hovedhuset er der køkken og stue og på 1. sal et børneværelse, et forældresoveværelse med stor dobbeltseng og et badeværelse med stor bruseniche. Øverst er der et masterbedroom med dobbeltseng. I det lille hus er der en stue i gadeplan og på 1. og 2. sal soveværelser med hver sin (lille) dobbeltseng. Der kan lægges ekstra luftmadrasser i alle soveværelser.

Man kan komme til huset ved at flyve til barcelona eller giroens. Til Barcelona er en del billige flyafgange og billig billeje, herfra ca 3 timers biltur. om sommeren kan man også flyve til montpellier, som er ca 1 times biltur fra hues. Man kan også flyve billigt til Paris og herfra tage tgv ( 4 timer) til Béziers. Eller Ryan Air til Marseille og herfra 3-4 timers kørsel.
Det er bedst at have bil til rådighed for at kunne handle og komme til badested.

I byen er der en bager, som er lukket onsdag. Her kan man udover at købe baguette og avis hver morgen, også bestille croissanter, quiche, flotte kager mm.
Cafeen har stort set åbent hele sommeren og har udmærket enkel mad, pizza, desserter og is. Hvis du vil være sikker på at kunne spise så spørg om morgenen eller dagen før. Der er også bed and bådfart med rigtig god restaurant til.

Andre steder at spise: udover de større byer Montpellier, Beziers, Narbonne, så er der tæt på restauranter i fx Cessenon; Roquebrun og en enkelt i Causses. Der er en god restaurant i Olargues "Fleurs d'Olargues" ejet af danskere.Se mere i vores turistmappe.

Badesteder: stranden er nemmest at komme til i Valras Plage, stor strandby med is, restauranter og turistbutikker, men selve stranden er stor og bred og nem parkering. Flodbadestederne gemmer sig lidt, her er der enten Roquebrun, parker v kanoudlejning til højre efter broen eller strandparking til venstre efter broen (2 Euros godt givet ud) . Reals med store hoppeklipper finder man ved at køre til Cessenon og efter Cessenon tage til venstre mod Reals. her kan man parkere før kanoudlejning på første store parkeringsplads på venstre hånd m grillplafser og finde et sted / en bugt v meget strømfuld flod, så pas på! Eller lidt længere henne før bro til højre og gå ned ad skråning, det samme efter bro til venstre og gå ned af skråning. Tag rygsæk og gummisko på for det er en lidt stejl nedtur, og tag badesandaler med, da der er sten og nogengange strøm (gælder alle steder v floden)
Badesteder i de store søer nordpå er også fint og særligt på varme dage hvor her er køligt, tjek vores kort i skabet og find et egnet sted v bredden, nogle gange er man nødt ti, at finde en rigtig parkering fordi der ellers er ufremkommeligt!
Alt andet turist Info om klatreland, kano udlejning ( roquebrun og Reals ) mm er i vores turistmappe i huset!

Den klare anbefaling på en varm sommerdag er at blive på terrassen, hvor der er skygge indtil frokost, og så tage på badetur, da terrassen er alt for varm hele eftermiddagen. Ti, gengæld er det god timing at starte aperitif og middag henad 19.30 hvor solen går ned bag bjergene og man igen kan være på terrassen.
Her skal man så nyde svaler, mursejlere, og senere frøernes koncert. Tænd olielamperne og myggetingene, luk døre og vinduer for myg. husk myggebalsam - og husk at jeres stemmer kastes direkte ud i sommernatten, så alle kan høre med også de fornuftige ældre der er gået tidligt i seng.

Der er masser af gå ture og vandreture. Fra byen er der to afmærkede stier på ca. 5 km - men der er også afmærkede ture i resten af parc regional , se vores turist Info og kort.

Saint nazaire set lidt fra oven, midt i de flotte milde bjerge omgivet af Parc Régional de Languedoc
byen set fra en top på en af vandreturene
Rue du Barry Haut nr Nr 13
I aftensolen efter gåtur opad bjerget overfor huset
Vores to små byhuse før de fik nye døre og vinduer
terrasse
nye facader, nyt smedejerns gelænder og masser af tomater og salat i haven
mens der stadig er morgenskygge, nyd det med croissant og cafe au lait
Terrassen
stue med spisepladser inde, til en aften med blæsevejr, eller en for varm frokost
lille hus med to sovevarelser
øverste soveværelse i lille hus
midterste soveværelse i lille hus
byens tage
badested ved floden, det hemmelige sted ved Maynard på vej til Roquebrun
Badefloden ved Réals med gode springklipper henne ved broen
Badested ved Roquebrun, hvor der er også er café, snack og to restauranter
Badested ved Foulon
Reals til venstre for bro
Børneværelse i store hus som kan suppleres med luftmadras
Forældresoveværelse i store hus, ved siden af børneværelse og med dør ud til toilet/brus. I det andet hus er de to andre værelser med en dobbeltseng i hver
Køkken med det hele (modellen følger ikke med)
stranden Valras plage
valras - middelhavet
Vores gade ( Indregn god tid til nabosnak) og parker enten ved skolen nedenfor vores gade eller v sportsplads til højre efter flod og bager
slagterbilen kommer en gang om ugen, lyt efter højtaler med " hallo, hallo"
Spil og lamper
Påskefrokost på,terrassen
Det kan godt regne ;)
Skriv til lisbetharmand_13@hotmail.com, hvis du er interesseret i at leje eller bytte. Kun til familie, venner, bekendte og venners venner og bekendte


One comment

Maja Plesner April 17, 2011, 09:02 PM
Hej Niels og Lisbeth.
Hvor er verden dog lille! Kommer ind på jeres hjemmeside her ved et rent tilfælde, fordi vi desperat er i gang med at forsøge at finde et egnet sted at holde vores sommerferie. Synes huset ser fantastisk ud, og scroller ned i bunden, hvor jeg til min ærgerlse ser, at tilbudet om leje eller bytte kun gælder for venner og bekendte (mm). Når lige at kaste en irriteret bemærkning til Mads om det, da jeg opdager, at det er jeres hus!!! ;-) Virkelig mærkeligt.
Anyway - nu vil jeg så høre, om I kunne være interesserede i at bytte med følgende i ugerne 27-28 i år: (f.eks.) vores dejlige hus i Hellerup i uge 27 og sommerhuset i uge 28. Eller vores hus begge uger (sommerhuset er lånt ud i uge 27). Det kunne være fantastisk, hvis det kunne lade sig gøre. Alternativt vil jeg høre, hvad I skal have for at leje huset ud de nævnte uger (hvis I ikke selv har brug for noget i DK på det tidspunkt). Kan det ikke lade sig gøre denne gang, er vi meget interesserede i et bytte på et andet tidspunkt. Håber i øvrigt, vi ser jer i sommerhuset engang i løbet af sommeren.
Kærlig hilsen fra Maja
Add a comment...
Your name:
Your e-mail:

About 23

About 23
What is 23 and who's behind the service?
Just In
Discover the world from a different angle.
Here's a crop of the latest photos from the around the world.
Search
Search photos from users using 23
Help / Discussion
Get help or share your ideas to make 23 better
23 Blog / 23 on Twitter
Messages and observations from Team 23
Terms of use
What can 23 be used for and what isn't allowed
More services from 23
We also help people use photo sharing in their professional lives
RSS Feed
Subscribe to these photos in an RSS reader
 • Basque (ES)
 • Bulgarian (BG)
 • Chinese (CN)
 • Chinese (TW)
 • Danish (DK)
 • Dutch (NL)
 • English (US)
 • French (FR)
 • Galician (ES)
 • German (DE)
 • Italian (IT)
 • Norwegian (NO)
 • Polish (PL)
 • Portuguese (PT)
 • Russian (RU)
 • Spanish (ES)
 • Swedish (SE)

Popular photos right now